Hogyan működik a letölthető oktatóprogram?

Hogyan működik a letölthető oktatóprogram?

Korábban a tananyagainkat CD és DVD formában kaptátok meg, amit a GLS futára szállított ki a címetekre. Ezt a formátumot váltotta fel a letölthető forma, ami ugyanazt a tananyagot tartalmazza, mint a DVD, csak nem a futár viszi ki, hanem a webáruházból közvetlenül le tudjátok tölteni a számítógépetekre.

Ez sokkal gyorsabb és egyszerűbb.

Honnan tudom letölteni a megvásárolt oktatóprogramot?

Miután kifizetted a tananyagot, be kell lépned a személyes fiókodba a https://vasarlas.tantaki.hu oldalunkon, és ott a megrendeléseid között megtalálod a letölthető tartalmat. Egy kattintás, és már le is töltheted a számítógépedre.

 

Hány számítógépen tudod használni a letölthető oktatóprogramokat?

Minden oktatóprogramunkhoz 4 letöltési lehetőséget biztosítunk, ami azt jelenti, hogy akár 4 különböző számítógépre is le tudod menteni a programot. Ha a gyerek a nagyinál tanul, vagy éppen nyaralni mentek, de szeretnéd, hogy egy kicsit gyakoroljon a gyerek, akkor is el tudod vinni magaddal a programot, hiszen felrakhatod egy pendrive-ra, és már kész is.

 

Mi történik, ha elromlik a számítógéped, vagy elveszted a tananyagot?

Semmi gond, csak írj egy e-mailt az info@tantaki.hu email címre vagy hívj fel a +36/70-940-6326-os telefonszámon, és elküldöm neked újra a letölthető tananyagokat, amiket már megvásároltál. Egyszeri alkalommal ingyenesen küldöm újra, minden további link kérelem 1000 Ft-ba kerül. De ha készítesz egy biztonsági mentést a megvásárolt tananyagaidról, akkor nem lesz gond, mert mindig elő tudod venni azt.

 

Meddig tölthetem le a webáruházból a tananyagokat?

A vásárlástól számítva 90 napig éred el a tananyagokat a webáruházban, utána törlődnek a rendszerből. Ez biztonsági okok miatt van így, de 90 nap elegendő idő ahhoz, hogy lementsd a számítógépedre a tananyagokat. Elvégre azért vetted, hogy a gyermeked ebből tanuljon. :-) A gépedről nem fognak eltűnni, és ha készítesz egy biztonsági mentést róla, akkor évekig meglesz. :-)

Webáruház készítés