„A helyesírás felmérője csillagos ötös lett!”

Hogyan kaphat gyermeked is ötösöket a nyelvtan dolgozatokra?

Csatlakozz azon szülők táborához, akiknek NEM kell többé aggódniuk gyermekük nyelvtanjegyeiért!

Szerezd meg a 200 játékos és rendkívül hatékony feladatból álló J-s és ly-os szavak gyakorlót kevesebb, mint 1 magánóra áráért,
mindössze 2750 Ft-ért!

 
Nem Csak Gyerekeknek!


Tudtad-e?

 
  • A legtöbb szülőnek az a legnagyobb gondja az iskolával, hogy nem biztosítanak elég gyakorlási lehetőséget, mert nincs idő rá.
  • A gyakorlás sokkal hatékonyabb tanulási forma, mint a szabályok bemagolása és fejben ismétlése.
  • A J-s és ly-os szavak gyakorlóprogram már számtalan gyermeknek nyújtott segítséget abban, hogy tökéletesen elsajátítsa ezen szavak helyes írását.Üdvözlöm Erika!


Három gyermekem van, s mindhárom általános iskolás. Nagyon könnyű leültetni őket a J-s és ly-os szavak gyakorlóprogramhoz, mert szívesen tesztelik magukat. S ha nem sikerül valamelyik feladat, akkor újra megcsinálják.
Ráadásul, amíg az egyik a gépnél tanul, addig tudok a másik kettővel tanulni. Úgyhogy szeretjük a programjaikat, köszönjük!

Amit még hozzátennék: én magam is leülök a gép mellé, tesztelni magam, hogy a ritkábban használt szavakból mennyire emlékszem az általános iskolás éveimből. Tehát mindenki csak profitál az anyagból.

Köszönöm,
Baranyiné Balog Tünde

 

Szerezd meg mindössze 2750 Ft-ért!

 
Az oktatóprogram Windows XP, Windows 7, 8 és Ipad-en működik, Androidos operációs rendszeren (mobiltelefonon és tableten) nem működik! Amennyiben Ipad-en szeretné használni, kérjük azt külön jelezze számunkra, miután leadta a rendelését.

Íme, néhány képernyőfelvétel a programból:

    

Ha a saját szemeddel szeretnél meggyőződni a program hatékonyságáról, akkor most ingyenesen megteheted!Ha Neked is megér 2750 Ft-ot az, hogy gyermeked tökéletesen megtanulja és begyakorolja a j-s és ly-os szavak helyes írását, akkor szerezd meg neki most ezt a hatékony programot!