Új jelszó kérése

Rendelés külföldről

Ha Ön külföldről adja le a megrendelését, akkor csak banki átutalással, bankkártyával illetve PayPal-al tud fizetni, mivel nincs lehetőségünk postai utánvéttel elküldeni a csomagot külföldre.

 

Ha Ön rendelkezik PayPal számlával, akkor a megszokott módon fizethet: lépjen be, majd számlaegyenlegéből vagy bankkártyájáról fizessen! További segítséget a PayPal súgójában talál.

Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.

 

Ekkor két lehetőség közül választhat:
Megkaphatja a DVD-ket letölthető formátumban, ami azt jelenti, hogy mi nem postázzuk a DVD-t, csak a letölthető linket küldjük el e-mailben, és így Ön le tudja menteni a számítógépére az anyagot. Ez a formátum semmiben nem különbözik a fizikai értelemben vett DVD-től, csak annyiban, hogy nem lesz egy kézzel fogható lemeze, amit a számítógépbe kell beraknia.
A másik lehetőség, hogy miután elküldte a számlánkra a megrendelése árát és a szállítási költséget, akkor mi elküldjük Önnek a csomagot.


A következő számlaszámra küldheti a megrendelt termékek árát:
Tantaki Kft.
IBAN szám: HU63 1070 0024 4894 5208 5110 0005
SWIFT kód: CIBH HU HB
CIB Bank
H-1027 Budapest, Medve utca 4-14.

 

Erdélyi vásárlóinknak

Folyamatosan azon munkálkodunk, hogy mindenki számára elérhetővé váljanak játékos oktatóprogramjaink. Ezennel megnyílt az út azok számára is, akik Erdélyből körülményesen és túl magas áron tudtak csak vásárolni: partnerünknél Székelyudvarhelyen személyesen és postán is hozzájuthatnak tanulást segítő programjainkhoz.

Csupán annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot partnerünkkel, Bakó Andrással a következő elérhetőségek egyikén:


2010babok@gmail.com

+ 4 0730 555 832

 

Webáruház készítés