Mi a Tantaki

A Tantaki olyan oktatóprogram-család, amely segít a szülőknek, nagyszülőknek, hogy gyermekük vagy unokájuk valóban megértsék az iskolai tananyagot, hogy élvezzék a tanulást és sikerélményük legyen benne. Az interaktív tanulószoftverek tartalmazzák az adott év tananyagát (vagy egy adott témakört), minden oktatóanyag a nemzeti alaptantervre épül. A tananyag tömör, érthető és könnyen megjegyezhető összefoglalókban hallgathatja meg a gyermeked, majd rögtön ellenőrizheti tudását a gyakorlófeladatok segítségével.


Miért hatékony a Tantaki?

A Tantaki játékossá és érthetővé teszi a tananyagot, és ez a kulcs. Ugyanis a legtöbb tanulási nehézség és rossz jegy mögött az áll, hogy a gyermek nem érti a tananyagot, vagy nem élvezi a tanulást. A meg nem értett tananyag először önbizalomhiányhoz vezet, később pedig gyermeked szorongani fog az iskolában, nehogy őt szólítsák fel. Legvégül pedig maradék tudásvágya is megszűnik. A Tantaki segít nektek abban, hogy mindezeket elkerüljétek.

Számos szülői visszajelzés alapján elmondhatjuk, hogy az oktatóanyagok használatával a gyerekek valóban megszeretik a tanulást, megértik a tananyagot. Így újra lesz önbizalma felszólalni az órákon, és az iskolai osztályzatok is javulnak.
Tananyagaink megfogalmazása könnyen érthető, egyszerre hatnak a verbális és a vizuális ingerekre. Ezáltal hatékonyan és gyorsan segítenek az összefüggések átlátásában. Az oktatóprogramokon rengeteg változatos feladat található, amiket a tanuló többször megoldhat, az ismétlés pedig biztos és hosszú távú tudást eredményez.



Termékeink már több ezer családnak segítettek egy kiegyensúlyozottabb gyermekkor megteremtésében.

Ha előfordult már veled, hogy a munkából fáradtan hazaérkezve gyermeked segítséget kért a házi megoldásában, de hiába magyaráztad neki a feladatot, csak jobban összezavartad, vagy esetleg Te magad se értetted, hogyan kellene megoldani a példát, akkor a Tantaki Neked való!

Érthetően magyaráz
Önállóan is tud vele tanulni gyermeked
Játékosan tanít
Leellenőrzi a feladatokat
Hangalámondással készült
Dicséretet ad, ha jól végezte el a feladatokat
Újra és újra meg lehet oldani a feladatokat és hallgatni az elméletet
A teljes éves tananyagot tartalmazza a program, a Nemzeti alaptanterv alapján
INGYEN KIPRÓBÁLHATÓ!
Minden oktatóprogramot ki tudsz próbálni ingyenesen, ha rákattintasz a részletekre, és ott a piros demó gombra. Ekkor egy részt ki tudsz próbálni az elméleti magyarázattal és a gyakorló feladattal együtt.
KATTINTS IDE és válassz egy tananyagot, majd keresd a piros gombot! :-)
Webáruház készítés