Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Nyári gyakorló feladatsor 1-2. osztályosoknak

Nyári gyakorló feladatsor 1-2. osztályosoknak
2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 150 Ft


Nyári gyakorlófeladatsor 1-2. osztályosoknak, letölthető verzió

 • A feltüntetett ár családi felhasználásra vonatkozik!

   

  Nyári gyakorló feladatsorunk segítséget nyújt abban, hogy gyermeked könnyedén gyakorolhasson a nyáron, az interaktivitásnak köszönhetően sokkal élvezetesebb és játékosabb formában, mint egy unalmas munkafüzetben.

   

  Gyermeked 100 válozatos és kreatív feladaton keresztül ismételheti át az első és második osztályos tananyagot magyar nyelvtanból, matematikából és környezetismeretből.

   

   

  Próbáld ki a gyakorlóanyagot itt:  Ezt az oktatóanyagot kizárólag bankkártyával tudod megvásárolni!
  Ha bankkártyád segítségével egyenlíted ki az oktatóanyag ellenértékét, akkor miután az összeg beérkezett bankszámlánkra, hamarosan elérhetővé tesszük az oktatóanyag letöltését a regisztrált fiókodban, a letöltések menüpont alatt. Ilyen egyszerű!

  A fizetéshez a Borgun vagy a Cib biztonságos rendszerét is használhatod.

   

  A letölthető anyagnak nincs kiszállítási díja, mert „digitális kiszállítást” kapsz. Amennyiben kizárólag letölthető oktatóprogramot rendelsz, a szállítási módnál a "letölthető oktatóprogram - szállítás nélkül" opciót válaszd!

  A gyakorlót 2 számítógépre is letölthetitek – ez akkor hasznos, ha pl. egy asztali gépre és egy laptopra is letöltenétek. Emellett ha gyermeked gyakran ingázik (pl. nagyszülőknél sok időt tölt, esetleg elváltatok és egyik héten itt van, másikon ott), akkor az oktatóanyagot bárhová magával viheti gyermeked.

  Figyelem! A program egyelőre NEM használható Macintosh és Android rendszeren!
  De használható Windows alapú tableten, Win7, Win8, Win 10 és Vista operációs rendszeren is!
 • Cikkszám
  NGF12
Webáruház készítés