Pontgyűjtő Rendszer

Tantaki Pontgyűjtő Rendszer (továbbiakban Pontgyűjtő Rendszer) használata előtt kérjük, olvasd el az alábbi szabályzatot, mivel a Pontgyűjtő Rendszer feltételeinek bármilyen módú megszegése esetén utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A Pontgyűjtő Rendszer működtetésének célja
A Tantaki Kft., mint a magyarországi oktatóanyag piac meghatározó szereplője, már megalakulásakor legfontosabb céljai között határozta meg a játékos tanulás kialakításában és formálásában való aktív részvételt. E cél megvalósítása és a rendszeresen visszatérő vásárlók különleges kiszolgálása érdekében hozta létre a Pontgyűjtő Rendszert. A program célja egyrészt a rendszeresen visszatérő vásárlóink megbecsülése, ösztönzése, másrészt a velük folytatott folyamatos és interaktív kommunikáció fenntartása. A Pontgyűjtő Rendszer által nyújtott különféle kedvezmények, egyedi szolgáltatások igénybevételére kizárólag a webshopos regisztrációval rendelkező vásárlók jogosultak. Programunk 2017. január 20-án indul, és visszavonásig érvényes.

Hogyan és hol használható a Tantaki Pontgyűjtő Rendszer?
A vásárló automatikusan bekerül a Tantaki elektronikus nyilvántartási rendszerébe a vásárlásai alapján. A Pontgyűjtő Rendszer használható a Tantaki Kft. webáruházában, a vasarlas.tantaki.hu oldalon.

A kedvezmények részletes ismertetése

Minden vásárlásod után a vásárlásod értékének legalább 5%-át (az adott termékek után járó értékeket a termékoldalon találod) levásárolhatod a Tantaki webshopjában (vasarlas.tantaki.hu).

A pontokat a regisztrációdhoz tartozó pontgyűjtő számládon a rendelés feldolgozása után, a sikeres fizetés után automatikusan jóváírjuk. A jóváírt pontjaidat a webáruházunkban létrehozott profilodban láthatod, mely ezután 100%-ban és 1 pont = 1 Forint értékben felhasználható bármilyen saját gyártású Tantaki CD-re, DVD-re és letölthető tananyagra.

A pntokat a következő vásárlásod alkalmával válthatod be, általában a nem akciós termékekre. Ez azonban egyedileg eltérhet, egyes termékek esetében. A változtatás jogát fenntartjuk!

 

EGYÉB SZABÁLYOK – ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

A Pontgyűjtő Rendszerben való részvétel feltételei

Amennyiben a Pontgyűjtő Rendszer bármely részével visszaélés történik, a Tantaki Kft. jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a Pontgyűjtő Rendszerben megszüntetni, beleértve a meglévő pontok végleges törlését is.


Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a Tantaki Kft. jogosult azt a nyilvántartásból törölni, és az eddig felhalmozott pontokat törölni.


A Pontgyűjtő Rendszerrel kapcsolatos feltételrendszert a Tantaki Kft., mint kibocsátó bármikor módosíthatja, illetve jogában áll a teljes rendszer egyoldalú megszüntetése is, a Pontgyűjtő Rendszerben részt vevő vásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül. A változásokat a kibocsátó internetes oldalán megjeleníti, de további tájékoztatási kötelezettsége nincs.

Az adott vásárlással szerezhető pontok halmozódására a megrendelés teljesülése esetén van lehetőség. A Tantaki Kft. részéről nem teljesített vagy a vásárló által lemondott megrendelések (ide tartozik a vásárlástól való elállás is) esetén ponthalmozódás nem történik. Amennyiben abvásárlása törlésre kerül, az eddig megszerzett összes pontja nullázódik. Amennyiben a megrendelt termék(ek)et a vásárló reklamáció miatt juttatja vissza a Tantaki Kft.-nek, úgy a Tantaki Kft. ügyfélszolgálata egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlást hozzáadja-e a halmozódó pontokhoz. Elállás esetén, ha a pontok időközben felhasználásra kerülnek, akkor természetesen a felhasznált pontok 1 pont = 1 Ft értékben levonásra kerülnek a visszautalásra kerülő összegből. Amennyiben az elállásra kerülő termék ára után járó pontok nem lettek felhasználva, azok automatikusan törlődnek a vásárló egyenlegéről.

Adatok kezelése és védelme
A webshopba történő regisztrációval a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat – beleértve személyes adatait is – a Tantaki Kft. elektronikus nyilvántartásába felvegye és feldolgozza. Az adatkezelés és feldolgozás célja a Pontgyűjtő Rendszer működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a Vásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről.
A Vásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a Pontgyűjtő Rendszer letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.
A Pontgyűjtő Rendszerre a Tantaki Kft. jogi és adatvédelmi szabályzata vonatkozik.

Felelősség
A Tantaki Kft. nem felel a Pontgyűjtő Rendszerrel kapcsolatos visszaélésekért.
A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben Áfával növelt bruttó értéket jelentenek.

Ez a szabályzat teljes körűen érvényteleníti a korábbi szabályzatok rendelkezéseit.

Amennyiben kérdésed vagy észrevételed van a Tantaki Kft. Pontgyűjtő Rendszerrel kapcsolatban, kérjük, fordulj a  vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Neked!

Elérhetőségek:
Cím: Tantaki Kft. 1015 Budapest, Donáti utca 67. 3/13
Telefon: 06/70 940 6326
E-mail: info@tantaki.hu

Köszönve eddigi vásárlásaidat, bízunk abban, hogy hosszútávon üdvözölhetünk vásárlóink között!

Nagy Erika
ügyvezető igazgató

Webáruház készítés