Szorzótábla gyakorló, Letölthető

Szorzótábla gyakorló, Letölthető
Szorzótábla gyakorló, Letölthető
Szorzótábla gyakorló, Letölthető
Szorzótábla gyakorló, Letölthető
Szorzótábla gyakorló, Letölthető
Szorzótábla gyakorló, Letölthető

200 feladatos szorzótábla gyakorló, letölthető változat

4 950 Ft
A vásárlás után járó pontok: 248 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

 

A feltüntetett ár családi felhasználásra vonatkozik!

 

A szorzótábla gyakorlásához miért kellene egy gyakoroltató program? Azért, mert a szorzótáblát nem elég bemagolni. Persze, az iskolában az az elvárás, hogy a gyermeked kívülről fújja a szorzótáblát, de ettől még nem biztos, hogy véletlenszerűen rákérdezve tudni fogja, hogy mennyi 6-szor 8. Sőt, egyes gyerekeknél az is előfordul, hogy a magolás következtében ugyan, még ha tudja is, hogy 6-szor 8 mennyi, de koránt sem biztos, hogy a 8-szor 6 végeredményével tisztában lesz…

Pont ezért kell gyakorolni. A szorzótábla gyakorló segítségével 250 játékos feladaton keresztül tud úgy tanulni gyermeked, hogy játéknak fogja fel.

Nézd meg itt, hogy milyen változatosak a szorzótábla és a bennfoglalás feladatok! Próbáljátok ki együtt teljesen ingyenesen:

 

 

A letölthető szorzótábla oktatóanyagot bankkártyával vagy PayPallal tudod kifizetni. Miután az összeg beérkezett bankszámlánkra, hamarosan elérhetővé tesszük az oktatóanyag letöltését a regisztrált fiókodban, a letöltések menüpont alatt.

A letölthető anyagnak nincs kiszállítási díja, mert „digitális kiszállítást” kapsz. Amennyiben kizárólag letölthető oktatóprogramot rendelsz, a szállítási módnál a "letölthető oktatóprogram - szállítás nélkül" opciót válaszd!

A szorzótábla gyakorlót 2 számítógépre is letölthetitek – ez akkor hasznos, ha pl. egy asztali gépre és egy laptopra is letöltenétek. Emellett ha gyermeked gyakran ingázik (pl. nagyszülőknél sok időt tölt, esetleg elváltatok és egyik héten itt van, másikon ott), akkor az oktatóanyagot bárhová magával viheti gyermeked.

 

Amennyiben szeretné CD-s változatban szeretnéd megrendelni a gyakorlóprogramot kattints ide!

Figyelem! A program egyelőre NEM használható Macintosh és Android rendszeren!
De használható Windows alapú tableten, Win7, Win8, Win 10 és Vista operációs rendszeren is!

 

 

Adatok
Cikkszám
SZT200L
Webáruház készítés