Kategóriák

Tantárgyak

Fő kategória >Tantárgyak

Válassz a tantárgyak közül, próbáld ki ingyen, majd ha elnyerte tetszésed, tedd a kosaradba, és máris indulhat a játékos tanulás! 


7 termék
NYELVTAN
62 termék
MATEK
2 termék
KÉMIA
3 termék
FIZIKA
6 termék
TÖRTÉNELEM
3 termék
TERMÉSZETISMERET
10 termék
IDEGEN NYELVEK


Néhány sikertörténet azoktól, akik velem tartanak:

 

"A kisfiam aktívan használja a megvásárolt anyagokat, nagyon szereti őket, sokat segítenek neki. Sőt! Még a felsős tesó is örömmel ül le ismételni!
Az a jó az Önök anyagaiban, hogy öröm őket használni. Nagyon képesek, nagyon logikusak, nagyon lényegre törőek, sok sikerélményt biztosítanak, vagyis "egyszerűen nagyszerűek"! :-)
Ezen kívül nincsen " időkényszer". Akármikor megszakítható a gyakorlás, ha éppen csak kis idő van rá, és kicsit később ugyanonnan továbbfolytatható minden.
Köszönünk még egyszer minden segítséget!"

Üdvözlettel:
Baukó Krisztina

----------------------------------------------------------

Kedves Erika,

"A kisfiam -10éves- utálta a nyelvtant és alig érte el a 3-as osztályzatot, leginkább azért mert nem értette. tavaly a második félévben a nyelvtan oktatóprogramon gyakorolt és minden alkalommal ujjongva ült le tanulni és örült mikor sikerélménye volt, év végére 4-es lett, és most a 4. osztályban a félévi jegye is 4-es nyelvtanból. Már szereti a nyelvtant.
Az angolt épp most gyorsították fel egy kicsit, és úgy érzem csak hasznára lehet ha örömmel gyakorol itthon, magabiztosabbá teszi. Mikor mondtam neki hogy rendelek egy tantaki angolt is, ujjongva fogadta az egyébként tanulni nyilván utáló gyerek :-)
Én akkor vagyok boldog ha a gyerekem boldog, és látom az arcán az örömöt.
Minden jót kívánok!"

Üdvözlettel:
Pocsai Tímea
egy elégedett anyuka :-)


--------------------------------------------------

"Matek programott vásároltam, mert nem érek rá tanulni a gyerekkel.
Végre látom örömmel tanulni a fiamat,és még jó jegyeket is hoz haza."

Horváth Anita


Webáruház készítés