Új jelszó kérése
Kategóriák

Végkiárusítás

Fő kategória >Végkiárusítás

Aki kapja, marja! :-)

Szerezd meg a DVD-ket és CD-ket, amíg lehet!

2018. július végétől (vagy a készlet erejéig) megszüntetjük a DVD-k és CD-k forgalmazását, és augusztusban már csak a letölthető és online változatok érhetőek el, azokat tudjátok használni.

Miért döntöttünk így? A válasz egyszerű! Haladnunk kell a korral! :-)  Az utóbbi időkben már nem nagyon gyártanak olyan számítógépeket sem, amelyekben lenne DVD lejátszó, így sok vásárlónknak nehézséget okoz a DVD-k lejátszása.

A letölthető oktatóprogram pedig sokkal kényelmesebb, hiszen azonnal tudjátok használni, nincs postaköltség sem, és nem porosodik a polcon a DVD lemez.

Persze vagytok még sokan, akik a DVD-ket szeretik, hiszen Ti le tudjátok játszani a laptopon vagy asztali gépen az oktatóanyagot.

 

Ezért ha szeretnétek bespájzolni a DVD-kből, akkor most érdemes vásárolnod, hiszen csak a készlet erejéig tudjátok beszerezni.

Jó vásárlást!


11 termék
1-2. osztály
11 termék
3. osztály
12 termék
4. osztály
12 termék
5. osztály
13 termék
6. osztály
12 termék
7. osztály
15 termék
8. osztály
9 termék
Középiskola


Kedves Erika!

n bevásároltam elég sok terméketeket, megnézve alaposan, demot lejátszva. Gyermekem, aki most lett 7. osztályos és tavaly sajnos matematikából korrepetálás mellett 2-es lett év végén, most augusztus végén gyakorolva a Tőletek vásárolt DVD-ből az órán brillírozik. Jó kedvvel jön haza, hogy ő volt a legjobb ma is matematika órán. Mire hazaértem a házi feladatát megcsinálta hibátlanul. Igaz nemrég kezdődött az iskola, de nagyon bízom töretlen kitartásában, és ezúton szeretném megköszönni, hogy elkészítettétek ezeket a szuper cd, dvd-ket!"

 
Üdvözlettel,
 Ágnes

-------------------------------------------------------------

"A Tantaki számunkra egy csodálatos ajándék! Évfolyamonként tökéletesen feldolgozott tananyagot állít össze. A gyerek számára élvezetes formában adja meg a lehetőséget, folytatja vagy újrakezdi? A gyerek élvezi, hogy önállóan dolgozhat, megtanult önállóan tanulni. 5. osztályos unokánk "beszedett" pár kettes dolgozatot, egyes feleletet. Azt hitte magáról, ő sose tudna jó jegyeket szerezni. Nem volt önbizalma se. És akkor én beígértem neki "extra" zsebpénzt, amiért megdolgozhat, mégpedig sok gyakorlással és a jegyei kijavításával. És a gyerek rákapcsolt! Április óta önként bevállalt felelésekkel magyarból, töriből, matekból hozott 16 darab ötöst, 12 darab négyest! A tanárok el vannak képedve, mi lett ezzel a gyerekkel. Osztálytársa kérte, magyart tanuljon vele, segítsen neki..... örömmel tanul, többé nem idegeskedik."

Köszönet érte!
Tribuszné Marika
-------------------------------------------------------------

  "Matek dvd-t vásároltam,mert nem érek rá tanulni a gyerekkel.
Végre látom örömmel tanulni a fiamat,és még jó jegyeket is hoz haza."

Horváth Anita

------------------------------------------------------------

Kedves Erika!
"Kislányom 3. osztályos, kisfiam elsős.

Mindkettőjüknek okozott gondot a matematika, kisfiamat korrepetálja szerencsére a tanítónénije, de kislányomnak nincs ilyen szerencséje. Járatjuk matek tanárhoz is, de négyesről hármas osztályzatra rontott.
Átvettük a harmadikos anyagot a cd alapján, és tegnap csillagos ötös dolgozatot írt, ami még soha nem fordult elő.

Nekünk nagyon bevált ez az oktatási módszer. A gyerek szívesen gyakorolja a matekot, talán még meg is szerette, főként, hogy sikerélménye van, ami eddig nem volt. Örülök, hogy rátaláltam."
Üdvözlettel, és köszönettel,

Tímea
2017.02.23.

------------------------------------------------------------

Kedves Erika!
"A fiam 6. osztályos, az elmúlt hetekben vettem észre, hogy zürzavaros a matek. Nem tiszták a definicíók és nem szereti a gyakorlást. Akkor találtam meg a TANTAKI matekot és kértem az ingyenes leckéket. Nagyon szereti, mert számítógépen könnyű a kitöltés, mert egyszerűen érthetőek a példák a magyarázatokon keresztül. Rögtön sikerélményt ad azzal, hogy látja, ha jól készítette el a feladatokat és ez inspirálja a következő feladatok megoldására. Ajánlom mindenkinek aki örömmel szeretne matekozni!
Várjuk a megrendelt csomagot ."

Köszönettel, Juhos Tamásné Gabi

-------------------------------------------------------------

 

Webáruház készítés